Iedereen kent het wel; de schoolfoto’s. Was vroeger altijd al de gewoonte en dat is het nog steeds. Elk jaar een foto van je klas en van de leerlingen. Een blijvende herinnering aan een bijzondere tijd in je leven. Maar zoals het vroeger ging gaat het niet meer. De ‘ blauwe luchten’  achtergrond is verdwenen; nu zijn er zoveel verschillende leuke achtergronden.

Ik probeer de kinderen op de foto te krijgen zoals ze zijn en dat mag best eens met een gek bekkie 🙂
Er worden een paar foto’s per kind gemaakt, u mag dan later als ouder de foto’s uitkiezen.


Bij juf Willy worden alle persoonsgegevens uitsluitend verwerkt volgens de laatste beveiligingsprotocollen. Zo werk ik met unieke wachtwoorden en inlogcodes waarmee ouders/verzorgers alleen de foto’s kunnen zien en bestellen van hun eigen kind(eren). Als de foto’s gemaakt zijn krijgt u via school een kaartje met een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Met deze inlogkaart kunnen ouders/verzorgers via mijn website de foto’s bekijken en bestellen.


De verkoop van de schoolfoto’s gaat ook via mijn site. U kunt in veel gewenste formaten bestellen, maar ook canvasdoeken, telefooncovers, puzzels, bekers, t-shirts en nog veel meer. PRIVACY Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan.
Een verplichting voor iedereen om verantwoord om te gaan met persoonsgegevens én om aan te geven hoe dit in praktijk wordt gebracht.

Graag tot ziens bij u op school!