Ik probeer het als schoolfotograaf nét even anders te doen; geen standaardfoto’s met altijd dezelfde achtergrond. Nee elk jaar iets anders. Ik neem tijd voor elke leerling die zich heel even een modelletje mag voelen. Schoolfotografie moet leuk zijn.

Ik maak van elke leerling minimaal 5 verschillende foto’s, een kleine minireportage dus. Dit vinden de kinderen altijd erg leuk. En u als ouder heeft daarna de keuze uit verschillende foto’s waarop u uw kind(eren) ziet zoals ze zijn. Ongedwongen, soms met een gek ‘bekkie’ op de foto, maar dat is juist hoe u uw kind herkent.

Voor een school neem ik zoveel mogelijk werk uit handen, ik maak vooraf een planning en maak in de school een ‘studio’. Ik fotografeer max. 100 kinderen op een dag, wat kan betekenen dat ik soms meerdere dagen op school ben. Dat geeft rust, kinderen vinden dit leuker en dat resulteert in mooiere foto’s. 

Nadat alle leerlingen op de foto zijn gekomen zorg ik ook voor de hele afhandeling. Ouders krijgen binnen 2 weken een inlogkaartje met daarop alle gegevens om de foto’s te bekijken en te bestellen via mijn site. Mochten de ouders vragen hebben; dan kunnen ze mij altijd bereiken en lossen we het op. Voor school geen administratieve zaken achteraf. Hoe fijn is dat!

Scholen krijgen van elke leerling een digitaal bestandje voor het leerlingsysteem, zo heeft de school weer een mooie foto voor het nieuwe schooljaar. Maar ook voor de school een gratis groepsfoto van alle groepen. En alle leerkrachten krijgen een groepsfoto en een teamfoto kado!

Ik wil heel graag ouders, kinderen en scholen blij maken met mooie en spontane foto’s, daar ga ik voor! Ik vind het altijd een feest om dat te mogen doen.

Tot ziens bij u op school?

PRIVACY Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan.
Een verplichting voor iedereen om verantwoord om te gaan met persoonsgegevens én om aan te geven hoe dit in praktijk wordt gebracht.